Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Ταξικής Ενότητας για το συνέδριο της ΓΣΕΕ στις 25/02 στην Αθήνα



Δεν υπάρχει εργαζόμενος και εργαζόμενη που να μην γνωρίζει τον εργοδοτικό και κυβερνητικό ρόλο της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και της πλειοψηφίας που συγκροτούν η ΠΑΣΚΕ η ΔΑΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά τα τελευταία χρόνια της άγριας μνημονιακής επίθεσης σε μισθούς και συντάξεις.

Αυτή η εργοδοτική και κυβερνητική ΓΣΕΕ επιδιώκει την νομιμοποίηση και την ανανέωση της θητείας σε ένα ακόμα συνέδριο, προκειμένου να συνεχίσει την αποστολή της στο πλευρό του ΣΕΒ, του Βρούτση, του Μητσοτάκη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να συνεχίσει την αποστολή της ενάντια στην εργατική χειραφέτηση, ενάντια στους αγώνες και τις απεργίες των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς.

Αυτή τη φορά οι κάλπικοι σύνεδροι, οι αντιπρόσωποι πέτσινων σωματείων, οι αντιπρόσωποι διευθυντές επιχειρήσεων-ΔΕΚΟ-τραπεζών, οι «εκπρόσωποι» των εργαζομένων που επιδεικνύουν ζηλευτή επιχειρηματική-εργοδοτική δραστηριότητα, θα προσέλθουν στην κάλπη υπό την ισχυρή προστασία των ΜΑΤ, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η επανεκλογή της διοίκησης Παναγόπουλου, αυτού του τόσο σημαντικού αντεργατικού στηρίγματος της ελληνικής αστικής τάξης. Η απευθείας παρέμβαση της εργοδοσίας, η άμεση επέμβαση του κράτους και των μηχανισμών του και η ωμή εμπλοκή της αστικής δικαιοσύνης στα συνδικάτα, είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα των κυρίαρχων υποταγμένων δυνάμεων της ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος για να διασφαλίσουν όλοι μαζί συνδικάτα «ξεδοντιασμένα», κίνημα άσφαιρο και συμβολικό, εργαζόμενους υποταγμένους και χωρίς όργανα συσπείρωσης και πάλης.

Η Τρίτη 25 Φλεβάρη στην Αθήνα, πρέπει να αποτελέσει μέρα μάχης για το ταξικό εργατικό κίνημα και για όλους τους εργαζόμενους που καταλαβαίνουν την ανάγκη να ανατρέψουν τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας, τις πολιτικές που συνεχώς στραγγίζουν τον εργαζόμενο και αδιάκοπα πλουτίζουν το Κεφάλαιο. Όλες οι ταξικές δυνάμεις πρέπει να οργανώσουν από κοινού μια πλατιά καμπάνια, που θα συνοδεύεται από γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις και ενημερώσεις στους χώρους δουλειάς.

Αυτό το μονοήμερο συνέδριο κωμωδία χωρίς συνδικαλιστική συζήτηση, χωρίς διάλογο, χωρίς καμιά πολιτική δέσμευση, με αποκλεισμένο τον χώρο από τις κλούβες των ΜΑΤ είναι συνέδριο κρατικής βίας και εργοδοτικής νοθείας.

Οι εργαζόμενοι, τα ταξικά συνδικάτα, κάθε αγωνιστής και αγωνίστρια, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο όχι στον εργοδοτικό-κρατικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, να σταματήσουμε τον εκφυλισμό, να μην επιτρέψουμε στον «συνδικαλισμό» της ταξικής συνδιαλλαγής και υποταγή, της ταξικής ειρήνης και συνεργασίας, της επιχειρηματικής δράσης και του ευρωπαϊκού λομπισμού να καθορίσουν την πορεία των αγώνων και των συνδικάτων μας!

Δίνουμε την μάχη για την Απεργία 18/2, στην οποία η ηγεσία της ΓΣΕΕ κάνει απεργοσπασία, με προοπτική απεργιακής κλιμάκωσης.

 ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ


1 σχόλιο:

  1. In this manner my partner Wesley Virgin's story starts in this shocking and controversial VIDEO.

    Wesley was in the military-and soon after leaving-he revealed hidden, "mind control" secrets that the government and others used to get anything they want.

    As it turns out, these are the exact same tactics lots of famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and top business people used to become rich and famous.

    You probably know that you utilize only 10% of your brain.

    Really, that's because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

    Maybe that expression has even occurred INSIDE OF YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while riding an unregistered, beat-up garbage bucket of a car without a driver's license and $3 on his bank card.

    "I'm very frustrated with going through life check to check! Why can't I become successful?"

    You took part in those types of conversations, ain't it right?

    Your success story is going to be written. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή