Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κάλεσμα της ΑΤΕ σε κινητοποίηση στις 25 Φλεβάρη ενάντια στο συνέδριο παρωδία της ΓΣΕΕ

·        



       Κινητοποίηση στις 25 Φλεβάρη ενάντια στο συνέδριο παρωδία της ΓΣΕΕ στις 8:00πμ στον χώρο του συνεδρίου, στο Καβούρι Αττικής
·  Καμία ταξική- αγωνιστική δύναμη να μην νομιμοποιήσει το συνέδριο παρωδία
·    Συνδικάτα και αγώνες στα χέρια των εργαζομένων
     Δεν υπάρχει εργαζόμενος και εργαζόμενη που να μην γνωρίζει τον εργοδοτικό και κυβερνητικό ρόλο της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και της πλειοψηφίας που συγκροτούν ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ και ΕΑΚ (ΣΥΡΙΖΑ), ειδικά τα τελευταία χρόνια της άγριας μνημονιακής επίθεσης σε μισθούς και συντάξεις.                       
                                                           
     Αυτή η εργοδοτική και κυβερνητική ΓΣΕΕ επιδιώκει την νομιμοποίηση και την ανανέωση της θητείας σε ένα ακόμα συνέδριο στις 25 Φλεβάρη στο ξενοδοχείο Απόλλων στο Καβούρι, προκειμένου να συνεχίσει την αποστολή της στο πλευρό του ΣΕΒ, του Βρούτση, του Μητσοτάκη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να συνεχίσει την αποστολή της ενάντια στην εργατική χειραφέτηση, ενάντια στους αγώνες και τις απεργίες των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς. Έχουν καλέσει μάλιστα τον πρωθυπουργό και όλο τον επίσημο πολιτικό κόσμο σε αυτό το συνέδριο-παρωδία, που το διαφημίζουν με άθλια σποτάκια σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.
     Αυτή τη φορά οι σύνεδροι, μεταξύ των οποίων πολλοί προέρχονται από «πέτσινα» σωματεία - σφραγίδες, άλλοι είναι διευθυντές ΔΕΚΟ-τραπεζών, ενώ κάποιοι επιδεικνύουν ζηλευτή επιχειρηματική δραστηριότητα, θα προσέλθουν στην κάλπη υπό την ισχυρή προστασία των ΜΑΤ, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η επανεκλογή της διοίκησης Παναγόπουλου, αυτού του τόσο σημαντικού στηρίγματος της ελληνικής αστικής τάξης. Η απευθείας παρέμβαση της εργοδοσίας, η άμεση επέμβαση του κράτους και των μηχανισμών του και η ωμή εμπλοκή της αστικής δικαιοσύνης στα συνδικάτα, είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα των κυρίαρχων υποταγμένων δυνάμεων της ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος για να διασφαλίσουν όλοι μαζί συνδικάτα «ξεδοντιασμένα», κίνημα άσφαιρο και συμβολικό, εργαζόμενους υποταγμένους και χωρίς όργανα συσπείρωσης και πάλης.
     Η Τρίτη 25 Φλεβάρη στην Αθήνα, πρέπει να αποτελέσει μέρα μάχης για το ταξικό εργατικό κίνημα και για όλους τους εργαζόμενους που καταλαβαίνουν την ανάγκη να ανατρέψουν τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές, τις πολιτικές που συνεχώς στραγγίζουν τον εργαζόμενο και αδιάκοπα πλουτίζουν το Κεφάλαιο. Όλες οι ταξικές δυνάμεις πρέπει να οργανώσουν από κοινού μια πλατιά καμπάνια, που θα συνοδεύεται από γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις και ενημερώσεις στους χώρους δουλειάς.  
     Aυτό το μονοήμερο (!) συνέδριο - κωμωδία χωρίς συνδικαλιστική συζήτηση, για τις καρέκλες απροκάλυπτα πλέον, χωρίς διάλογο, χωρίς καμιά πολιτική δέσμευση, με αποκλεισμένο τον χώρο από τις κλούβες των ΜΑΤ είναι συνέδριο κρατικής βίας και εργοδοτικής νοθείας.
Οι εργαζόμενοι, τα ταξικά συνδικάτα, κάθε αγωνιστής και αγωνίστρια, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο όχι στον εργοδοτικό-κρατικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, να σταματήσουμε τον εκφυλισμό, να μην επιτρέψουμε στον «συνδικαλισμό» της ταξικής συνδιαλλαγής και υποταγή, της ταξικής ειρήνης και συνεργασίας, της επιχειρηματικής δράσης και του ευρωπαϊκού λομπισμού να καθορίσουν την πορεία των αγώνων και των συνδικάτων μας! Διέξοδο μπορεί να δώσει η πάλη για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος.
     Να γίνει γνήσιο δημοκρατικό συνέδριο των εργαζόμενων, χωρίς κυβερνητικές, εργοδοτικές, κρατικές παρεμβάσεις και νοθείες.
     Στις 25 Φλεβάρη καλούμε σε κινητοποίηση στο Καβούρι Αττικής για να ακυρώσουμε το συνέδριο της ηγεσίας της ΓΣΕΕ-κυβέρνησης- ΜΑΤ- εργοδοσίας.  Καλούμε το νέο ΔΣ του ΕΚΑ να προκηρύξει στάση εργασίας για την συμμετοχή των εργαζόμενων στην κινητοποίηση.
     Στηρίζουμε την κινητοποίηση ενάντια στο «συνέδριο» παρωδία, τη Δευτέρα 24/2, στις 6.00 μ.μ. στο Πολυτεχνείο και πορεία στα γραφεία της ΓΣΕΕ. 
     ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Αγωνιστική Ταξική Ενότητα

1 σχόλιο:

  1. If you're looking to lose fat then you have to start using this brand new custom keto meal plan.

    To create this keto diet service, licenced nutritionists, personal trainers, and professional cooks united to develop keto meal plans that are productive, suitable, cost-efficient, and delicious.

    Since their grand opening in January 2019, hundreds of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a good keto meal plan can provide.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-tested ones offered by the keto meal plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή