Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Κάτω τα ξερά σας απ' τα παιδιά των εργατών!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οχτώ χρόνια πέρασαν από  την στυγνή δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου  και η μαχητική νεολαία εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της αστικής εξουσίας και των κατασταλτικών της μηχανισμών. Μετά τους άγριους ξυλοδαρμούς, συλλήψεις  και τραυματισμούς νεολαίων στα Γιάννενα, στην Πάτρα κ.α. κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την τίμηση των αγώνων και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι αστυνομικές ορδές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Τόσκα -μετά την διαδήλωση για την δολοφονία του Αλέξη τον Δεκέμβρη του 08 – έκαναν νέα απρόκλητη επίθεση στους νεολαίους μας με ξυλοδαρμούς  και προσαγωγές .


Συγκεκριμένα δύο αγωνιστές του νεολαιίστικου κινήματος μέλη της ΕΑΑΚ και της νΚΑ κι ενώ είχε τελειώσει η διαδήλωση και είχαν απομακρυνθεί αρκετά από τον χώρο της πορείας, ακινητοποιήθηκαν ΑΝΑΙΤΙΑ από ομάδα της ΔΙΑΣ ( αυτή που …. «κατήργησε» ο ΣΥΡΙΖΑ), ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα και προσήχθησαν βίαια στην ΓΑΔΑ.
Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι αποτέλεσμα του συνολικότερου κλίματος  καταστολής που η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει για μια ακόμη φορά στο κέντρο της Αθήνας με την ασφυκτική αστυνομοκρατία των διαδηλώσεων, ειδικά των απογευματινών και όπου χτυπάει η καρδιά της νεολαίας και της εργατικής τάξης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ προφανώς μετά τις φωτογραφίσεις στο Καστελόριζο με τους νεοναζί του αστικού κοινοβουλίου, δίνει ακόμα περισσότερα διαπιστευτήρια και δείχνει τις «καλές» της προθέσεις τόσο στην νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής όσο και στην αστική τάξη, χτυπώντας  αγωνιστές του φοιτητικού κινήματος και σέρνοντας τους στα κρατητήρια.
Ανάλογη περιποίηση δέχτηκαν φοιτητές κατά τη σημερινή διαμαρτυρία τους στο Υπ. Παιδείας.
Αυτό που τους λέμε είναι πως είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα τους φοβηθούμε!
Δεν ξεχνάμε τίποτα - συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, μέχρι μια ζωή ελεύθερη και αξιοβίωτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου